Bejelentés


Mi teszünk egészségéért... ...tegyen ön is!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

Üdvözöljük honlapunkon!

Egészség fogalma:

Az egészség nem csupán a betegség hiánya, hanem a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota. (WHO 1946) Az egészség továbbá teljes egyensúlyi állapotot és lelki harmóniát is jelent.

A mai rohanó világunkban, stresszes élethelyzeteinkben, a gazdasági javak hajszolásában igen kevés időt fordítunk saját egészségünkre.
Egészségi állapotunkat több káros tényező is befolyásolhatja: betegségek, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, káros szenvedélyek, környezeti tényezők, öröklött hajlamok. Életmódunk kialakítása, egészségünk megtartása mindannyiunk számára fontos feladat, éppen ezért testi-lelki egészségünk védelmét tudatosan fel kell építeni.


Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére. A masszázs csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.


Mágnesterápia

A mágnesterápia nemcsak a gyógyászatban, de az egészség megőrzésében, fenntartásában is fontos szerepet játszik, hiszen általános közérzetjavító hatása, kúraszerű alkalmazása segíti a szervezet regenerálódását, öngyógyító folyamatainak beindítását, stresszel szembeni védekezőképességének, teljesítményének növelését.
A mágnesek gyógyító hatása és a gyógyászatban betöltött szerepe napjainkban egyre nagyobb teret hódít. Hatékonyságát több száz tanulmány bizonyítja, így egyre gyakrabban alkalmazzák kórházakban - a diagnosztikai eljárások mellett -orvosi terápia részeként. A mágnesterápia kiváló kiegészítő eszköze lehet az alternatív gyógy-módoknak pl. akupunktúrás- és homeopátiás kezeléseknél is. A szakorvosok a mágnesterápiát elfogadottnak, biztonságosnak és hatásosnak tartják. Nagyon fontos, hogy betegségek esetén mindig kérjük ki orvosunk véleményét a készülék használatáról.

Krémek, kiegészítők
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!